Påmelding markedsdag

Grønn Festival 2020 er dessverre avlyst pga covid-19. Vi prøver igjen neste år 🙂

Vi har startet påmelding til Grønn Festival 2020!! Vi håper og staser på at situasjonen rundt covid-19 ikke forverrer seg.

Du, din organisasjon eller bedrift, inviteres herved til å delta på markedsdag til Grønn Festival i Borggården i Ås sentrum, lørdag 5.september 2020 kl. 12-16.

Grønn Festival er et arrangement der aktører, bedrifter og privatpersoner som ønsker å bidra til en grønnere hverdag og det grønne skiftet samles. Det inviteres et vidt spekter av aktører som kan vise Ås og omegn hvilke muligheter som er tilgjengelig. Det oppfordres til å forberede en stand med interessante og interaktive elementer. Vi tilbyr en møteplass for aktører som ønsker å vise frem sine produkter, service, aktivitet eller tiltak til innbyggerne i Follo. Det kan være matservering, ideelle organisasjoner, produktsalg eller lignende. 

Alle kommersielle aktører betaler 200 kr for en standplass. Det inkluderer utdelt standplass, bord og mulighet for strøm ved forespørsel. Ideelle aktører med informasjonsstand uten salg får gratis standplass.

Festivalen er et initiativ for å gi besøkende god inspirasjon til en grønnere hverdag. Vi håper dere vil være med på å gjøre dette til en festlig og lærerik dag! Det vil også være musikk og foredrag i løpet av festivalen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grønn Festival 2018 – Bilde: Ørjan Furnes