Lindas olje og relasjonsterapi

Ønsker du en naturlig løsning på forskjellige hverdagsplager? På Grønn Festival får du møte Britt Aamodt Bastiansen og Linda Totlandsdal. De vil ha med seg diverse eteriske oljer og produkter fra Doterra. Her kan du lese deres presentasjon. 

Britt har god kunnskap om eteriske oljer brukt i kombinasjon med trening og kosthold. Linda har god kunnskap om å bruke eteriske oljer sammen med EQ terapi. Dette er en terapiform som jobber med underbevisstheten.

Naturen er full av planter, blomster, trær og røtter som inneholder eteriske oljer. Disse oljene kan støtte oss både fysisk og emosjonelt. Nå når vi går høsten i møte, trenger vi ofte ekstra støtte til immunforsvaret vårt. Oljene er et supert verktøy for de som trener feks yoga, meditasjon og styrke eller løping. Ved hjelp av for eksempel eteriske oljer, kosthold og trening kan man gå hverdagen lettere i møte.

Har du lyst til å høre hvordan du kan få et bedre inneklima og noen giftfrie rengjøringstips? Doterra er et oljeselskap som har fokus på kvalitet og bærekraft. Oljene er 100% økologisk, og de bruker lokale bøndene som får en anstendig lønn, slik at de kan forsørge seg og sin familie.

Familiepakken er den beste starten for deg som vil komme i gang med eteriske oljer. Disse oljene er og fantastiske til å bruke til fotbad eller i badekaret sammen med Epson salt for helse og velvære. Vi selger gave pakninger med Epson salt og eteriske oljer hvor du selv kan få oljer etter ditt ønske og behov.

Vi deler også ut smaksprøver på hjemmelaget Granola med deilig appelsinolje. Oppskriften deler vi gjerne, slik at du kan lage den selv hjemme.

Vi gleder oss til å møte deg.

received_222208981999979

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s