Follo Catering

Follo Catering har åpen kafé i kino foajeen under markedsdagen. De serverer et utvalg av nydelige retter og diverse drikke, samt øl for de som vil ta seg en siste utepils for sesongen. 

Om Follo Catering

Follo catering, holder til i kulturhuset på Ås, og drives av Ole Vidar og Torbjørn. Vi har over 30 års erfaring innen restaurant og catering.

Men det er ikke bare catering vi driver med i dag, vi drifter også tre kantiner, henholdsvis en i Ski næringspark,en på langhus og en i kulturhuset på Ås. Kantinen på Ås fungerer også som en kafè for de som ønsker en rimelig lunsj på dagtid mellom 11.00 og 13.00 vi er berømte for vår gode karbonade smørbrød.Vi prøver også å ha gode vegetar tilbud.

Vi jobber med catering for alle anledninger, fra barnedåp/navnefest til minnesamvær. Vi leverer fra de enkleste ting til «full pakke» med oppdekking, kokker og servitører.

Torbjørn kommer gjerne hjem til dere og lager maten på deres kjøkken, dette er et konsept som stadig blir mer populært og som gjerne kalles «kokk hjem til deg» da lager han alt fra 2 – 7 retters middag for deg og dine gjester.

Hvis du og dine venner eller kolleger ønsker kokkekurs, arrangerer vi dette for dere, enten på kulturhuset eller hos dere.

Vi har faste menyer, men leverer stort sett det dere måtte ønske, ta kontakt for en matprat.

Ole Vidar og Torbjørn

Besøk våre side Follo Catering

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s