Judith Ytreeide Art

Judith Ytreeide er en av kunstnerne du får møte under markedsdagen. Maleriene hennes er intuitive, og i grenselandet mellom det figurative og det non-figurative. Les hva hun skriver om kunsten sin her:

Bildene mine er intiutive, altså har jeg ingen planer før jeg starter malingsprosessen. Jeg velger farger der og da alt etter humør og stemmninger, og ser kunsten utvikle seg gjennom fargevalg og strukturer. Bildene mine er ofte bygd opp av flere lag med maling.

Noen ganger dukker det opp figurer i maleriene, disse liker jeg å male frem og hilse på.  Bildene mine blir derfor en blanding av figurative og non-figurativ elementer. Det er spennende å høre hva de forskjellige personer tolker og leser ut av maleriene.  Jeg har hørt mange spennende historier uten at jeg selv kan se noe av det samme.

Jeg maler for det meste i akryl, men har også malt noen i oljemaling. Bildene er klare for oppheng rett på veggen. De siste årene har jeg hatt flere utstillinger, både separat- og felles. Jeg holder til i idylliske Heggedal i Asker Kommune.

VELKOMMEN innom standen 31. august 2019

www.judithytreeide-art.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s