Atelier CO&MO

Camilla Ormseth er en av kunstnerne du kan møte på markedsdagen 31. august. Her kan du lese hva hun skriver om kunstnerskapet sitt:

Jeg er utdannet ved Ålesund kunstfagskole. Etter at jeg var ferdig fant ut at det var maling, og særlig abstrakt kunst, jeg ville drive med videre. Jeg begynte å lage malerier på bestilling til venner og familie. Etterhvert utviklet det seg til å selge til både kjente og ukjente, og jeg laget en hjemmeside for salg av bilder.
Jeg oppdaget flere muligheter innen kunsten, som å ha kunstutstillinger. Det er en god mulighet til å vise frem min kunst og selge mer. Jeg har hatt flere kunstutstillinger i Ålesund, blant annet på forskjellige messer, cafe, lokaler osv.
Min mor er også en veldig kreativ person, så vi bestemte oss for å samarbeide å leie et lokale. Det ble etterhvert våres atelie som vi har kaldt for CO&MO , som står får Camilla Ormseth og Marit Ormseth.
Vi bruker dette stedet til både studio og galleri. Her har vi med jevne mellomrom kunstutstillinger og vært med på flere messer i Ålesund og rundt i området her.
Nå har jeg flyttet til Oslo, men jeg og min mor fortsetter samarbeidet med ateliet CO&MO og har både kunstutstillinger ilag og hver for oss.
Vi selger også kunstverk via våres hjemmeside og tar bestilling. Vi har gratis frakt i Norge.
Facebookside: Ateliercoandmo
Instagram: Ateliercoandmo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s