tendart

Torbjørn Endrerud er en av kunstnerne du får møte på markedsdagen 31. august. Under Grønn Festival selger han innrammede bilder i A3-format. Her forteller han litt om sitt kunstnerskap:

Jeg heter Torbjørn Endrerud (1955) og er bosatt på Ljan i Oslo. Jeg viste tidlig interesse for tegning og har i voksen alder utviklet dette til også å omfatte malerkunsten. Mine arbeider utgis under varemerket tendart. Som billedkunstner maler jeg med akryl og uttrykker meg i en moderne stil innenfor popart sjangeren, noe jeg selv kaller wpop. Mine malerier er nyskapende og jeg benytter meg av utstrakt fargebruk. Motivene fremheves med artistiske skiller og rette linjer som gjør tendart malerier gjenkjennelige, spesielle og populære. Mine arbeider representerer ofte det urbane, og gjenspeiler nåtiden med en touch av det sensuelle og moderne tendart ønsker å formidle et positivt uttrykk.

Foruten å arbeide med originale malerier utgis også en stor del av mine arbeider som grafisk arbeid. Digital Graphic Artwork (D.G.A.) er en forholdsvis ny teknikk som benyttes ved å fremstille høyverdig trykk av kunstnerens arbeider. tendart benytter kun det beste bomullspapir, Canson Infinity Etching Rag, 310 GSM og 100% kjemikaliefritt Lucia blekk med fargeholdbarhet på min. 200 år uten å falme.

tendart billedarbeider har i hovedsak fått titler etter det legendariske popbandet The Beatles mange plateutgivelser. Jeg har arbeidet og utviklet wpop teknikken de seneste 5 år og arbeider i dag utelukkende med denne teknikken som i arbeidsform er tidkrevende med detaljrikdom og hvor jeg kun benytter rette streker i oppbygningen av motivene. tendart arbeider er godt mottatt og populære blant publikum.

Hjemmeside: www.tendart.no
Facebook: Galleri tendart, Torbjørn Endrerud
Instagram: tendart.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s