PÅMELDINGEN FOR 2019 HAR ÅPNET

Du/din bedrift inviteres herved til å delta på markedsdag til Grønn Festival i Borggården i Ås sentrum, lørdag 31. august 2019 kl. 12-16.

Hvis du vil delta på markedsdagen kan du melde deg/dere på ved å følge denne linken:
Påmelding til markedsdag

Grønn Festival er et arrangement der aktører, bedrifter og privatpersoner som ønsker å bidra til en grønnere hverdag og det grønne skiftet samles. Det inviteres et vidt spekter av aktører som kan vise Ås og omegn hvilke muligheter som er tilgjengelig. Det oppfordres til å forberede en stand med interessante og interaktive elementer. Vi tilbyr en møteplass for aktører som ønsker å vise frem sine produkter, service, aktivitet eller tiltak til innbyggerne i Follo. Det kan være matservering, ideelle organisasjoner, produktsalg eller lignende. 

Festivalen er et initiativ for å gi besøkende god inspirasjon til en grønnere hverdag. Vi håper dere vil være med på å gjøre dette til en festlig og lærerik dag! Det vil også være musikk og foredrag i løpet av festivalen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grønn Festival 2018 – Bilde: Ørjan Furnes

2 kommentarer Legg til din

  1. Jorunn Heggdal sier:

    Hei! Kunne det være en ide å oppfordre folk til å ha garasjesalg/ terassesalg på ting de ikke lenger har bruk for, men som andre kanskje ser nytte i.. i forbindelse med denne festivalen? Man kan registrere seg og plotte innn adressen på et interaktivt kart og så kan folk sykle/ gå fra garasjesalg til garasjesalg …Vet de har gjort noe lignende i Fredrikstad

    Liker

    1. Hei Jorunn! Dette var et godt forslag som vi skal vurdere i den videre planleggingen. Det er også mulighet for å selge lopper på markedsdagen for de som ønsker det, da er det bare å sende oss en epost. Vi håper å se deg på festivalen! Mvh Grønn Festival i Ås 2019

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s